2015-09-03 10:14:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Tele van energiával

Napi horoszkóp szeptember 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében megfontoltabbá teszi önt, különösen a gyakorlati dolgokat illetően. Bár nem minden alakul olyan egyszerűen, ahogyan szeretné, ne nyugtalankodjon, csak folytassa azt, amivel épp foglalkozik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Tele van örömmel és energiával, ráadásul alkalma lesz megmutatni a tudását, és komoly bókokat zsebelhet be ezután. Már-már csodálkozni fog azon, hogy milyen könnyen megy minden. Tárja ki a szívét, és élvezze a szerelem áradását!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, az ön 12. Napházában: energiaszintje nagyon mélyre süllyedhet. Ne is erőlködjön, a nagyobb feladatokat halassza el, és ha teheti, ma fejezze be korábban a munkát. Keresse a nyugalmat és a felüdülés lehetőségét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, biztonságot és nyugalmat áraszt. Ma fektessen nagy hangsúlyt a pontosságra, különösen a gyakorlati dolgokban. Az estéje kellemesen, jó társaságban telik majd.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében, az ön hivatását jelző területen áll, kedvezőtlen fényszögben a Marssal. Nagyobb teljesítményt várnak öntől, mint amit nyújtana, sajnos, szép szavakkal nem lehet megoldani ezt a helyzetet. Ha valaki a véleményére kíváncsi, vegye őt komolyan!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Önnek már nagy tapasztalata van abban, hogyan szereljen le nehezen kezelhető embereket úgy, hogy mégis barátságos marad – ezzel ma is elnyerheti mások tiszteletét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, ez az ön 8. Napházát érinti. A gyakorlati dolgokkal kell most foglalkoznia, elsősorban a tervei megvalósításához szükséges pénz előteremtésével. Mindenben megegyezésre juthat, csak akarnia kell.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bikában áll, szemben a Skorpió jegyével, és kedvezőtlenül kapcsolódik a Marshoz. Nehéz lesz összeegyeztetnie a hivatását a magánéletével, ma estére mindkét oldalon tartozni fog egy bocsánatkéréssel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség, utóbbira kell helyeznie a hangsúlyt. Fontos, hogy sehonnan se késsen egy percet sem!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll, de kedvezőtlenül kapcsolódik a Marshoz és a Vénuszhoz. Nem jó halogatni az orvosi vizsgálatokat, jobb lenne, ha ön is minél előbb túl esne rajtuk.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll, és lehetőséget ad arra, hogy javítson a viszonyán a rokonaival. Az elmúlt időszakban történtek kellemetlenségek, több emberrel is összeveszett. Ideje elnézést kérnie tőlük, különösen az édesanyjától, ha ő is az érintettek között van.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az ön 3. sorsterületén áll, kedvezőtlen fényszögben a Marssal. Ez feszültségeket okozhat ön és a kollégái között, a vita elsősorban anyagi természetű lehet. Gondolja át, hogy biztosan a hibáztatott munkatársak tehetnek-e a problémáról!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: